Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Derrotes de La Seu FC a Balaguer (4-2) i del CF Organyà amb el Guissona (1-2)

Derrotes de La Seu FC a Balaguer (4-2) i del CF Organyà amb el Guissona (1-2)

També ha perdut el Coll de Nargó a les Borges Blanques (3-1). Nou empat del CE Oliana (2-2) en el seu primer desplaçament, a Torà
11/10/2021 11:15

Cap de setmana negatiu en general pel futbol de l'Alt Urgell. A Segona Catalana (grup 7B), La Seu FC ha perdut (4-2) aquest diumenge al camp d'un dels favorits de la categoria, el CF Balaguer. Tot i tenir alguns jugadors lesionats, i malgrat estar perdent per 3-0 a la meitat del partit, els urgellencs van plantar cara i van situar-se a un sol gol d'empatar. El matx, però, va quedar sentenciat amb el quart gol local.

El CF Organyà també ha perdut, a casa contra el Guissona (1-2). Els visitants van sortir més endollats i als vint minuts de joc va havien marcat els dos gols que acabarien sent decisius. El conjunt ganxo va reaccionar a la segona part i Xavier Casanova va escurçar distàncies al minut 67, però finalment no n'hi va haver prou per a la remuntada. Així, ara l'objectiu per a les properes setmanes serà canviar la dinàmica de joc, sobretot pel que fa als primers minuts de partit.

Amb aquests resultats, ara La Seu FC ocupa la 4a posició, amb 6 punts, mentre que l'Organyà -amb un partit menys- és 7è, amb 3 punts. L'Artesa de Segre lidera el grup amb 12 punts, seguit del Balaguer, que en té 9 i també està imbatut.

A Tercera Catalana (grup 16), el CE Oliana ha resolt el primer desplaçament de la temporada, a Torà, amb el mateix resultat de la primera jornada: 2-2. El partit va començar molt intens i el Torà es va avançar al minut 5, però abans de la mitja hora els olianesos van capgirar el marcador mitjançant Carles Pallarès (21') i Denis Puig (27'). L'empat definitiu el va establir el local Torres al minut 67. Ara, el conjunt arlequinat és 9è, amb 2 punts. Solsona, Tremp i Agramunt-Gerard Gatell compateixen el liderat (6 punts) després de guanyar els seus dos primers partits.

Pel que fa a Quarta (grup 21), el CF Coll de Nargó ha encaixat la seva primera derrota, al camp del Borges Blanques B (3-1). Després d'una primera part igualada, amb un primer gol local al minut 32 i el posterior empat mitjançant Albert Grau (35'), l'equip de les Garrigues va tornar-se a avançar a l'inici de la segona meitat (55') i va confirmar el triomf a l'últim minut (89'). Ara el club nargoní comparteix la 4a posició amb l'Albesa, amb 6 punts. El Benavent de Segrià és el líder (10 punts), seguit del Borges B (9).

Derrota dels equips sèniors del CHPA Cadí

La jornada tampoc no ha estat bona pel que fa a l'hoquei patins. El sènior A del CHPA Cadí ha sofert la primera derrota a la seva nova categoria, Primera Catalana, on ha perdut a casa, i per la mínima (2-3) contra el Club Patí Congrés de Barcelona. De la seva part, el sènior B (Tercera Catalana) ha caigut clarament (12-2) a la pista del Lleida Llista.

• Alineació de La Seu FC a Balaguer (@fclaseu)
  • Classificació del grup 7B de Segona Catalana després de la 4a jornada (FCF)