Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Desestimada una querella contra l'Ajuntament de Ribera d'Urgellet

Desestimada una querella contra l'Ajuntament de Ribera d'Urgellet

L'Audiència de Lleida descarta irregularitats urbanístiques al Pla de Sant Tirs Les acusacions les havia interposat l'empresa Obras Arfa S.L.

01/03/2010 09:23

L'Audiència Provincial de Lleida ha desestimat un recurs d'apel.lació interposat per l'empresa Obras Arfa S.L. contra una interlocutòria del jutjat de la Seu d'Urgell en què s'arxivaven les diligències prèvies obertes contra l'alcalde de Ribera, Antoni Capdevila, la secretària municipal i el tècnic municipal per un presumpte delicte d'ordenació del territori, falsedat documental, prevaricació i suborn. La querella feia referència a la pràctica urbanística sobre la finca la Coromina del Pla de Sant Tirs.

Segons ha donat a conèixer l'Ajuntament, la sentència desmunta els arguments de l’empresa i afirma que “la greu imputació de delicte de suborn no existeix el més mínim indici que s’hagi produït, ja que les acusacions es basen en afirmacions gratuïtes que mereixen la total desestimació”. En relació amb el delicte de falsedat documental, la sentència conclou que "no s’ha pogut demostrar l’existència d’aquests documents ni en què consistia l’esmentada falsedat". L’Audiència també desestima els delictes de prevaricació i contra l’ordenació del territori.

Mostrar formulari de contacte