Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Desviacions de trànsit per obres a les carreteres N-260 i C-14

Desviacions de trànsit per obres a les carreteres N-260 i C-14

Foment està reforçant el ferm de l'Eix Pirinenc al Pont de Bar i a Martinet per la presència de diversos sots als ponts Continua la instal·lació de xarxes de seguretat a Tresponts i els treballs de manteniment als túnels entre Oliana i Coll de Nargó
15/04/2015 13:52

Al llarg d'aquests dies s'estan duent a terme diverses desviacions de trànsit a les carreteres N-260 i C-14 per dur a terme treballs de reparació i manteniment de la via. En tots els casos les obres s'estan fent en punts on hi ha l'alternativa de trams antics de la via, per la qual cosa no generen retencions importants.

Pel que fa la N-260, el Ministeri de Foment està duent a terme la reparació del ferm en dos ponts, els situats al costat del nucli del Pont de Bar i a prop de Martinet. En tots dos casos, la base de la via es trobava en molt mal estat, amb diversos sotracs que fins i tot suposaven un perill per a la seguretat del trànsit. Amb aquests treballs es vol reforçar la base de formigó que hi ha sota l'asfalt per evitar que els sots reapareixin, cosa que fins ara passa sovint.

A la C-14, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat continua els treballs d'instal·lació de les xarxes de seguretat al pas pel congost de Tresponts. Aquests dies se n'està col·locant damunt del túnel proper a Organyà, per la qual cosa es desvia els vehicles per un petit tram de carretera antiga.

Finalment, també s'està derivant el trànsit per la vora del pantà d'Oliana al túnel de Lo Coscollet, situat a prop de la presa, per treballs de renovació de la il·luminació. Durant les setmanes anteriors també s'han fet treballs de manteniment als túnels d'Espluvins, Remolins, l'Obaga Negra i l'Aubenç, al pas per l'entorn de l'embassament.

  • N-260 - Obres al Pont de Bar
  • C-14 - Xarxes de seguretat a Tresponts

Mostrar formulari de contacte