Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Dilluns vinent s'obre el període de votació popular de les propostes finals dels Pressupostos Participatius 2018

Dilluns vinent s'obre el període de votació popular de les propostes finals dels Pressupostos Participatius 2018

El termini per triar un màxim de tres projectes dels deu que han accedit a la tria definitiva, s'acabarà el 24 de juny. El formulari es podrà dipositar a l'OAC, l'OJAU, la Biblioteca Sant Agustí i el Centre Cultural Les Monges

Pressupostos participatius 2018
Pressupostos participatius 2018
14/06/2018 17:40

Des del pròxim dilluns 18 de juny, i fins diumenge 24, els veïns i veïnes de la Seu d’Urgell majors de 16 anys podran votar fins a un màxim de 3 propostes de les 10 que van passar a la fase votació popular dels Pressupostos Participatius 2018. La votació haurà de decidir a què destinar una partida de 100.000 euros dels comptes municipals.

Els urgellencs i urgellenques podran marcar les propostes per dur a terme a la ciutat a través d’un formulari que s’ha enviat a tots els domicilis. En el tríptic hi trobaran les propostes amb l’import econòmic de cadascuna.

Les opcions per votar són les següents:

  •     Ampliació i millora del búlder d’escalada del poliesportiu municipal (65.000 €).
  •     Pantalla LED per informació de l’agenda cultural i espai publicitari (10.900 €).
  •     Habilitar una zona de pícnic i barbacoes (15.000 €).
  •     Fase II: Camins Escolars (itineraris segurs i accessibles mitjançant senyalització de les principals rutes a les escoles (95.000 €).
  •     Adquisició de 15 carpes: 10 de 3x5 i de 5 de 5x5  (37.510 €).
  •     Lavabos públics al nucli antic o a prop de la Catedral (auto-netejables) (37.000 €).
  •     Adquisició de màquines llevaneus petites, especials per a les voreres (9.500 €)
  •     Banquetes amb sostre per al futbol 7 (9.868 €).
  •     Senyalització de la Sala d’Exposicions la Cuina, al Centre Cultural Les Monges (inclou senyals per la ciutat) (6.500 €).
  •     Situar punts de recollida d’oli fixes en diferents llocs de la ciutat (4.961 €).

Quatre punts de votació

Del 18 al 24 de juny hi haurà instal·lats un total de quatre punt de votació. Els veïns i veïnes de la Seu d’Urgell podran dipositar el seu formulari amb les seves propostes marcades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament  urgellenc, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Biblioteca Sant Agustí i al Centre Cultural Les Monges, en horari d’obertura al públic d’aquests quatre equipaments municipals.

Després de les votacions, es farà una presentació pública dels resultats, en la qual es donarà a conèixer les propostes triades pels urgellencs i urgellenques.

Mostrar formulari de contacte