Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Diumenge se celebra a la Seu la processó del Corpus Christi

Diumenge se celebra a la Seu la processó del Corpus Christi

El bisbat d'Urgell ha fet una crida als urgellencs i urgellenques perquè engalanin els balcons del recorregut i participin en la confecció de les catifes florals.

Corpus Christi
Corpus Christi
08/06/2007 14:17

Aquest diumenge se celebra a la Seu la tradicional processó del Corpus Christi, que recorrerà els carrers del barri antic. La plaça del Mercat acollirà a les sis de la tarda l'Eucaristia amb el bisbe d'Urgell, Joan Enric Vives.

Des de la Parròquia de Sant Ot s'ha fet una crida als veïns dels carrers Major, Canonges i Pati Palau perquè engalanin els balcons del recorregut de la processó. El rector de la Catedral, mossèn Xavier Parés, també ha demanat la participació dels urgellencs i urgellenques en la confecció de les estores de flors i herba.

Enguany prendran part en la desfilada de la processó els Armats de la Seu, els Gegants de la ciutat, i bona part dels vuitanta nens i nenes que han fet enguany la comunió. Parés ha volgut sensibiltzar els pares d'aquests nois i noies perquè ajudin a mantenir la tradició del Corpus. També un grup de joves de l'Institut Joan Brudieu ajudaran a guarnir els carrers.

 

Mostrar formulari de contacte