Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Diumenge vinent s'obren les inscripcions per participar al Seu Rock 2024

Diumenge vinent s'obren les inscripcions per participar al Seu Rock 2024

Les sol·licituds s'hauran de presentar des del web municipal. Les places són limitades i es concediran per ordre d'entrada al registre

Inscripcions al Seu Rock 2024
Inscripcions al Seu Rock 2024
11/06/2024 18:05

Les inscripcions per participar al Seu Rock 2024 s'obriran diumenge vinent, 16 de juny. El tràmit es podrà fer en línia fins al dia 22 des del web municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

La cita musical, que s’emmarca dins la Festa Major de la Seu d'Urgell, té com a objectiu promocionar i donar protagonisme als grups de música del municipi. A l'esdeveniment hi poden actuar tot tipus de bandes, formacions o solistes que toquin diferents estils musicals, com el rock, el pop-rock, el punk rock, el rock dur o el rock alternatiu.

Enguany actuaran un total de sis grups, que es decidiran per l'ordre d'entrada de les sol·licituds al registre. En el moment de la inscripció caldrà afegir la fitxa tècnica de les necessitats de sonorització. En cas que hi hagi més peticions que places, s'establiran llocs de reserva a partir del número 7 seguint l'ordre cronològic d’inscripció.

Reunió el 25 de juny

Un cop se sàpiguen els participants, l'organització de l'esdeveniment convocarà una reunió pel dimarts 25 de juny, a les vuit del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. La trobada serà d'obligatòria l'assistència, amb la presència d'almenys una persona per grup.

Mostrar formulari de contacte