Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / "Diva", el nou espectacle del Cirque du Soleil a Andorra

"Diva", el nou espectacle del Cirque du Soleil a Andorra

La companyia canadenca oferirà del 30 de juny al 29 de juliol un total de 22 funcions. La nova proposta té com a base la música de cantants femenines de renom internacional

Presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil (Foto: Govern d'Andorra)
Presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil (Foto: Govern d'Andorra)
20/12/2017 19:10

Després de cinc anys d'"Scalada", Andorra obre una nova col·laboració amb el Cirque du Soleil, que proposa un nou espectacle amb un format únic a Europa, diferent al que s'ha pogut veure fins ara al Principat. La companyia canadenca oferirà del 30 de juny al 29 de juliol "Diva", una posada en escena molt original basada en la música que ha marcat els últims 50 anys.

La presentació a la premsa de la nova proposta cultural l'ha feta aquest dimecres el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, i el director de Producte i Nous Projectes d´Andorra Turisme, Enric Torres. El Cirque du Soleil prendrà com a base cançons versionades de cantants femenines de renom internacional que serviran d´inspiració als números acrobàtics que realitzaran els artistes sobre l´escenari. La llista de temes i autors que s´inclouran s'està negociant actualment pel que fa als drets d´autor.

Com cada any, l´espectacle es representarà en un envelat que es construirà a l´aparcament del Parc Central d´Andorra la Vella. Tanmateix, en aquesta ocasió, l´escenari i les graderies es distribuiran d´una manera diferent a les edicions anteriors.

22 funcions del 30 de juny al 29 de juliol

“Diva” en un total de 22 funcions, que tindran lloc cada dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. També hi ha programada una sessió l´últim diumenge del mes de juliol. Enguany s´augmenten el número de places disponibles assegudes i passen a ser de 3.000 en cada funció, mentre que n'hi haurà 2.000 dempeus. El preu del seient oscil·larà entre els 20 i els 23 euros, en funció de si es tracta d´un espectacle d'entre setmana o del cap de setmana.

Informació actualitzada

Tota la informació de “Diva” es podrà consultar a finals d´aquesta setmana a la pàgina web www.visitandorra.com, des d´on es podrà realitzar el registre previ per tal de rebre les darreres novetats que es vagin publicant de l’espectacle i la data a partir de la qual es podran comprar les entrades.

D´altra banda, ja s´han iniciat els contactes amb els allotjaments turístics per posar en marxa la comercialització de les entrades al sector. La venda de localitats per al públic en general serà, com en edicions anteriors, entre el març i l'abril.

Mostrar formulari de contacte