Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Dos touroperadors russos portaran al Pirineu entre 6.500 i 13.000 esquiadors anuals

Dos touroperadors russos portaran al Pirineu entre 6.500 i 13.000 esquiadors anuals

La Generalitat signa un acord per cinc anys per atraure nous aficionats Els visitants arribaran principalment per l'aeroport d'Alguaire amb destí a la Molina, Andorra i Baqueira-Beret

Ordino-Arcalís
Ordino-Arcalís
29/07/2011 10:40

Dos touroperadors russos han tancat un acord amb la Generalitat per portar entre 6.500 i 13.000 esquiadors de Rússia cap al Pirineu durant la temporada d'hivern. Aquest acord serà efectiu durant 5 anys.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ho ha anunciat després de la Taula Estratègica celebrada aquest dijous. Almenys la meitat d'aquests visitants arribaran principalment a través de l'aeroport de Lleida-Alguaire, dins l'objectiu de donar activitat a la pista després del fracàs de la proposta de Pyrenair durant l'hivern passat.

Els operadors amb què es treballarà són Pegas Touristik i Ascent Travel, que treballaran amb les estacions de la Molina i Baqueira-Beret i amb els dos dominis esquiables d'Andorra, Grandvalira i Vallnord.

Sobre aquest punt, el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha anunciat que s'està treballant per fer d'Alguaire un aeroport de mercaderies de referència a Catalunya.

L'aeroport de Lleida acull també, des d'aquest dijous, l'empresa Mach Helicòpters, que oferirà vols comercials i establirà una escola de formació de pilots.

Mostrar formulari de contacte