Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Editada l’agenda d’estiu juvenil de la Seu d’Urgell

Editada l’agenda d’estiu juvenil de la Seu d’Urgell

El fulletó, que inclou propostes de formació i d’oci per als mesos de juliol i agost, es reparteix a tots els alumnes de 1r a 4t d’ESO dels centres escolars urgellencs

18/06/2018 14:04

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell farà arribar a tots els nois i noies de la ciutat l’Agenda Jove d’Estiu 2018, que recull totes les activitats juvenils que s'organitzen durant els mesos de juliol i agost. L’agenda aglutina propostes de lleure, oci i formació (càpsules d’estiu i cursos).

La regidora de Joventut, Sílvia Iscla, explica que un any més es repeteix l'edició del fulletó "per donar resposta a una acció del Pla Local de Joventut". Les propostes que s'inclouen són "demandes que s'han fet arribar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell a través dels diferents canals de participació dels quals es disposa"

Formació

Pel que fa a la formació, estan programades 4 sessions i 2 cursos. Les càpsules formatives tractaran el bullying, dins la campanya prevenció bullying la Seu d’Urgell, a càrrec de Miquel Alet; maltractaments i abusos en la infància, amb Susagna Nevado; i intimidacions i violències sexuals, amb la psicòloga del Servei d'Intervenció Especialitzada Sílvia Mota. També es realitzarà una xerrada i un taller relacionats amb alcohol i els joves, a càrrec de Sonia Notario, de l’Associació Antisida Lleida. Aquesta serà la primera acció d’una campanya de prevenció del consum d’alcohol que està a punt d’iniciar-se a la capital alturgellenca.

De cursos n’hi haurà dos de diferents: un sobre llenguatge de signes, a càrrec de FESOCA, i un altre sobre primers auxilis en infants i joves, promogut per la Creu Roja.

Oci

L’oferta d’oci de l’agenda d’estiu aglutina 5 propostes diferents: escape room (inscripcions obertes a l’Oficina Jove), piscina nocturna, cinema a la fresca, concerts de grups de música a la fresca i marató nocturna de jocs de rol de terror.

Totes aquestes activitats són gratuïtes menys el curs de primers auxilis que té un de 15 euros.   

Inscripcions i informació

Per a formalitzar les inscripcions a qualsevol de les activitats proposades, així com per obtenir-ne més informació, els joves de la Seu d’Urgell es poden posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 35 56 08 o al 607 86 69 02. També es pot escriure un correu a j.

  • Agenda d'estiu jove
    Agenda d'estiu jove
  • Programa de l'agenda d'estiu juvenil
    Programa de l'agenda d'estiu juvenil

Mostrar formulari de contacte