Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Editat el llibre ‘Bolets il·lustrats del Pirineu’, obra dels alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques de la Seu d’Urgell

Editat el llibre ‘Bolets il·lustrats del Pirineu’, obra dels alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques de la Seu d’Urgell

Es tracta del cinquè volum de la col·lecció Boscalt i es complementa d’una exposició dels dibuixos originals que l’il·lustren. La mostra, ubicada al Centre Cultural Les Monges, es pot visitar fins al 30 de juny
Exposició de l'Escola Municipal d'Arts
17/05/2018 14:10

Edicions Salòria acaba d’editar el llibre Bolets il·lustrats del Pirineu, il·lustrat pels alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques de la Seu d’Urgell. L'obra s'ha publicat sota la coordinació de Josepa Travé, directora del centre, i compta amb el disseny gràfic de Ramon Berga.

‘Bolets il·lustrats del Pirineu’ vol ser un llibre per al gaudi estètic i, alhora, un catàleg dels bolets que es poden trobar a la comarca de l’Alt Urgell. La publicació recull 68 espècies il·lustrades i identificades.

L'obra es pot adquirir a les llibreries de la Seu per un preu de 13,50 euros.

Col·lecció Boscalt

Bolets il.lustrats del Pirineu, dedicat a la micologia del territori alturgellenc, és el cinquè volum de la col·lecció de llibres Boscalt, que es va iniciar fa quatre anys amb un primer volum dedicat als ocells, un segon a la flora, un tercer als mamífers i un quart als bitxos.

Val a dir que tots aquests cinc volums "deixen constància de la bona feina de l’escola, essent testimonis i fent difusió del patrimoni natural de la comarca de l’Alt Urgell".

Exposició

Com en cada volum de la col·lecció Boscalt, el llibre s'acompanya d’una exposició dels dibuixos originals que l’il·lustren. La mostra es pot visitar fins al 30 de juny al hall del Centre Cultural Les Monges de la Seu d’Urgell. L’entrada és lliure.

Mostrar formulari de contacte