Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eduard Ibánez Pulido, nou adjunt al representant personal del copríncep episcopal

Eduard Ibánez Pulido, nou adjunt al representant personal del copríncep episcopal

L'arquebisbe Joan-Enric Vives l'ha nomenat per col·laborar estretament amb Josep M. Mauri i els serveis del Coprincipat. Té una àmplia formació acadèmica i professional
Eduard Ibáñez Pulido (Foto: Bisbat d'Urgell)
18/07/2022 18:50

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha fet públic aquest dilluns que nomenarà Eduard Ibánez Pulido per al càrrec d'adjunt al seu representant personal  com a copríncep. L'objectiu és que aquesta nova figura col·labori estretament amb mossèn Josep M. Mauri i Prior i amb els serveis del coprincipat.

Eduard Ibánez Pulido va néixer a Barcelona el 14 de maig de 1969, està casat i té dos fills. És llicenciat en Dret (1992) i Doctor en Dret Penal (2007) per la Universitat de Barcelona. També compta amb la llicenciatura en Filosofia per la Universitat Ramon Llull (2012) i estudis de Teologia, cursats a la Facultat de Teologia de Catalunya.

És advocat del Col·legi d’Advocats de Barcelona des de setembre de 1992, especialitzat en l’àmbit penal i penitenciari des del gener de 1993. Des d’abril de 2002 fins al març de 2021 ha estat director de l’entitat Justícia i Pau de Barcelona i president de la Comissió General de Justícia i Pau d’Espanya (2010-2019). Entre març de 2021 i juliol de 2022 ha treballat com a tècnic a la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. També ha col·laborat com a professor de matèries relacionades amb el Dret a la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, a la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés, a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i a l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB).

Ibáñez Pulido ha escrit nombrosos articles a revistes especialitzades i ha publicat diversos llibres: "L’Economia de Francesc", "La lluita per la llibertat religiosa i de consciència" i "La libertad religiosa: derecho humano fundamental, motor de progreso social", entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte