Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Educadors ambientals animen a cuidar la nova plaça de Joan Sansa

Educadors ambientals animen a cuidar la nova plaça de Joan Sansa

Els tècnics municipals recorden a les famílies la necessitat de mantenir el sorral de l'àrea infantil. Les primeres setmanes la brigada recollia cada setmana 40 quilos de sorra escampada
Educadors ambientals a la plaça de Joan Sansa
25/07/2017 19:41

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha incorporat dos educadors ambientals a la nova plaça de Joan Sansa de la Seu d’Urgell amb l‘objectiu de conscienciar tant als nens i nenes com a les seves famílies de la necessitat de mantenir correctament la instal·lació. Concretament, els tècnics estan incidint en un fet elemental com és que la sorra que hi ha a la zona de jocs infantils no es pot treure del sorral, per evitar malbaratar-la i embrutar l'entorn.

Aquesta tasca educativa la porten a terme a través del joc, amb cubells, pots i escombres de mida petita. Els infants, amb les indicacions dels educadors, recullen la sorra que hi ha fora del sorral i la porten fins a un petit dispensador transparent per comprovar el volum que recullen. Seguidament la garbellen per poder reutilitzar-la i tornar-la a posar, ja neta, a la zona que li correspon.  

La incorporació d’aquest dos educadors ambientals es deu al fet que des que es va inaugurar la reforma d’aquesta plaça, a finals del passat mes de maig, la brigada de neteja recollia cada setmana 40 quilos de sorra escampada fora del sorral que hi ha a l’àrea infantil. Des que està en funcionament aquest servei d’educació ambiental, en canvi, els empleats municipals només han recollit 5 quilos cada setmana fora de l'espai delimitat.

Mostrar formulari de contacte