Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Ball Cerdà, a les semifinals del concurs 'La dansa més viva dels Països Catalans'

El Ball Cerdà, a les semifinals del concurs 'La dansa més viva dels Països Catalans'

La tradició urgellenca ha estat inclosa dins de la vintena de balls favorits En la llista també hi apareixen el Ball Pla d'Alinyà i el Ball de Llancers de Tuixent

Ball Cerdà 2011
Ball Cerdà 2011
15/03/2012 11:45

El Ball Cerdà de la Seu d'Urgell figura entre la vintena de balls que s'han classificat per a les semifinals del concurs La Dansa més Viva dels Països Catalans, que promou el programa Mans de Catalunya Ràdio. En aquest certamen hi participen directament els oients del programa mitjançant les seves votacions, que decidiran el ball guanyador cada setmana.

A les seleccions prèvies hi han participat 66 balls d'arreu dels territoris de parla catalana. Els escollits s'han agrupat en quatre semifinals, la primera de les quals comença aquest dissabte.

A cada semifinal hi participen sis danses vives, de les quals només se'n podrà escollir una. La que més vots acumuli es classificarà per a la gran final del concurs, prevista entre el 12 i el 16 de maig. El Ball Cerdà competirà entre d'altres amb el Contrapàs d'Andorra, i també amb la Gala de Campdevànol, el Ball de gitanes de l'Arboç, la Disfressada de Sant Vicenç dels Horts i el Parado de Valldemossa.

El Ball Cerdà va ser de fet el primer seleccionat per a semifinals, el setembre passat. A més a més, no és l'únic representant de l'Alt Urgell. També han estat escollits el Ball Pla d'Alinyà i el Ball de Llancers de Tuixent. De la resta de comarques de muntanya, també destaca la presència dels Nans Nous de la Patum de Berga, el Ball de les Pavordes de Sant Joan de les Abadesses i el Ball dels Cavallers d'Olot.

Tothom que ho desitgi podrà adreçar el seu vot a través del telèfon del programa (934 144 166), obert les 24 hores del dia; o bé per coreu electrònic (mans@catradio.cat); per SMS, a Facebook o a twitter. Únicament es comptabilitzarà un vot per persona.

Mostrar formulari de contacte