Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Banc d'Aliments de la Seu rep 21 tones de productes

El Banc d'Aliments de la Seu rep 21 tones de productes

La remesa ha de respondre a l'augment de demanda per part de les famílies amb problemes econòmics La partida es rep mitjançant els excedents de la Comunitat Econòmica Europea
Plaça dels Oms
18/06/2009 16:20

El Banc d'Aliments de la Seu d'Urgell ha rebut recentment 21.000 quilos de productes alimentaris procedents de l'última remesa dels excedents de la Comunitat Econòmica Europea. Aquests aliments es distribueixen, des de ja fa dues setmanes, entre les famílies més necessitades de la ciutat i la comarca, sempre sota el seguiment del treballador social de referència. Davant la conjuntura econòmica del moment, l'arribada d'aquesta tramesa de tanta quantia d'aliments a la Seu s'ha rebut de manera molt favorable.

El projecte d'aliments el conformen els serveis socials bàsics de l'Ajuntament de la Seu, del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, de Caritas i de Creu Roja, amb la col·laboració de l'ONG La Seu Solidària. Aquest projecte es desenvolupa des de l’any 2002.

L'arribada d'aliments suposa alhora un augment de la tasca logística d’emmagatzemat i repartiment dels mateixos. Al respecte, la regidora de Serveis socials de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Anna Vives, ha manifestat que, amb l’acord de tots els membres que formen part del projecte, “vàrem considerar molt convenient acceptar aquesta gran remesa i ho tornarem a fer si ens ho tornen a oferir perquè és necessari per a la població més desafavorida”.

D'altra banda, en aquesta línia de cobrir necessitats bàsiques com l'alimentació, els integrants del Projecte Aliments per a la Solidaritat endegaran properament una nova campanya on es posaran en contacte amb tots els comerços de queviures de la Seu amb l'objectiu que puguin lliurar els seus excedents al Banc d'Aliments, tal i com ja està fent des de fa mesos el supermercat Plus.