Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Banc del Temps de la Seu compleix dos anys amb 83 socis

El Banc del Temps de la Seu compleix dos anys amb 83 socis

Durant aquest temps s'ha intercanviat 454 hores de serveis i s'ha impulsat el mercat d'intercanvi El servei celebrarà aquest cap de setmana la seva assemblea
Banc del Temps
26/01/2012 16:13

El Banc del Temps de la Seu d'Urgell ha complert dos anys. Tot coincidint amb la data, aquest cap de setmana el col·lectiu farà la seva segona assemblea.

Actualment, el servei compta amb 83 socis que han intercanviat 454 hores de serveis. En destaque els d'acompanyament de persones, tasques de cuina, fer la compra, tècniques de relaxació, fer companyia, transport i petites reparacions domèstiques.

La novetat més destacada del 2011 ha estat l’organització del primer Mercat d’Intercanvi, amb un èxit de participació que fa preveure una nova edició a la primavera.

Les persones, empreses o entitats interessades en participar com a socis al Banc del Temps poden inscriure’s a través del web de l’Ajuntament de la Seu, escriure un correu electrònic (bancdeltemps@aj-laseu.cat) o bé trucar al telèfon 973 35 00 10. Posteriorment, l'oficina es posa en contacte amb els interessats per fer-los l’entrevista i signar un full de compromís com a soci.

L'única unitat d'intercanvi és el temps. L'usuari rep un talonari d'hores que haurà d'anar lliurant a les persones de qui rebi algun servei. De la mateixa manera, quan aquest ofereixi serveis, el receptor li lliurarà un taló.

La tinent d’Alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, afirma que han pogut comprovar "com el valor de les tasques que s’intercanvien pren un caire molt més humà que amb l’intercanvi amb diners, que és més fred". Vives afirma que estan "plenament satisfets del funcionament del projecte, com també de les noves vies que es van obrint fruit de les aportacions dels socis”.

Mostrar formulari de contacte