Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Bus de la Cultura tornarà a funcionar per a la Nit de Teatre

El Bus de la Cultura tornarà a funcionar per a la Nit de Teatre

Els veïns de tota la comarca podran fer servir el transport públic per anar al Pavelló de la Seu El dijous dia 28 es representa Protocol per a camaleons, de Toni Albà

Toni Albà - 'Protocol per a camaleons'
Toni Albà - 'Protocol per a camaleons'
20/08/2008 13:00

El Bus de la Cultura de l'Alt Urgell viurà la seva segona experiència la setmana vinent, per a la nit de teatre de la Festa Major de la Seu. Després de la bona acollida que va tenir la primera prova pilot, a la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, el Consell Comarcal posa novament a disposició dels ciutadans aquest servei públic.

L'objectiu és facilitar l’accés als diversos esdeveniments de caire cultural que es programen a la comarca. Així, el dijous dia 28, el Bus de la Cultura recorrerà l’Alt Urgell de sud a nord per traslladar tothom qui ho desitgi a la Seu d’Urgell, per assistir a l’obra de teatre Protocol per a camaleons, de la companyia de Toni Albà.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, organitzador de l’espectacle, col•labora amb el Bus de la Cultura oferint als seus usuaris entrades a un preu especial de 15 euros, amb un estalvi de 5 euros respecte del preu de taquilla. El servei del bus és completament gratuït.

Per fer-ne ús, cal inscriure’s prèviament al Consell Comarcal a través del telèfon 97 35 31 12. Les places són limitades. El recorregut s’iniciarà a Peramola a les 19.45 hores i, en funció de les reserves efectuades, tindrà parada a Oliana, Coll de Nargó, Organyà, el Pla de Sant Tirs, Adrall, Arfa i Montferrer.

De la primera prova pilot del Bus de la Cultura el Consell Comarcal en fa un balanç força positiu, ja que va comptar amb un total de 32 usuaris. Després de les dues experiències d’aquest estiu, es preveu estendre el servei a altres actes culturals l’any vinent.

Mostrar formulari de contacte