Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Bus del Barça Tour Campions 2009 arriba a la Seu

El Bus del Barça Tour Campions 2009 arriba a la Seu

Aquest diumenge, 7 de març, els socis i aficionats blaugranes urgellencs podran visitar-lo Les sis copes del club es podran veure entre les 5 de la tarda i les 9 de la nit, a la plaça dels Oms

Barça-Bus Campions
Barça-Bus Campions
01/03/2010 14:29

El Bus del F.C. Barcelona Tour Campions 2009 s'instal·larà aquest diumenge, 7 de març, a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell, de cinc de la tarda a les nou de la nit. La Seu d'Urgell és una de les 110 poblacions de Catalunya i Catalunya Nord que el club blaugrana ha escollit per mostrar als socis i aficionats barcelonistes d'arreu del país els títols aconseguits pel Barça durant l'històric 2009.

Tots els urgellencs que ho desitgin podran contemplar i fotografiar les sis copes aconseguides pel club, les quals es trobaran exposades dins del Bus Campions 2009. Alhora, també podran rememorar aquest any fantàstic amb les millors imatges, vídeos i documents sonors, i els 110 anys d'història del club representats per la imatge més emblemàtica de cada any.

L'exposició està integrada en un autobús especial, amb un espai interior de 45 m2, que ha estat modificat i guarnit amb colors i elements blaugranes per a l'ocasió. Uns cilindres lluminosos indicaran l'entrada a l'autobús i en cas de pluja s'hi habilitaran unes carpes.

Mostrar formulari de contacte