Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Bus Exprés d'Andorra organitza un concurs literari de contes curts

El Bus Exprés d'Andorra organitza un concurs literari de contes curts

Els relats, d'un màxim de 1.200 paraules, es poden lliurar fins al 12 de febrer

27/12/2011 16:08

El Ministeri d’Economia i Territori d'Andorra, amb la col·laboració de la Biblioteca Pública del Govern, ha posat en marxa el concurs Literatura Exprés de relats breus, organitzat pel Bus Exprés.

El certamen vol fomentar la creativitat literària en llengua catalana i dinamitzar l’ús del bus urbà des del vessant cultural. S'inspira en una iniciativa semblant creada als tramvies de Barcelona i s'adreça a tota la ciutadania, a partir de 10 anys i sense cap límit d'edat. Cada autor pot presentar un relat en llengua catalana de 500 a 1.200 paraules.

El tema del relat ha de ser les "històries al voltant del bus exprés". De tots els relats rebuts, s’escolliran els 10 millors. El primer premi consta d'una dotació econòmica de 300 €; el segon, de 200 € i el tercer, de 100 €. Els tres relats guanyadors i els set accèssits formaran part d’un llibre del qual s’editaran 1.000 exemplars que es distribuiran als mateixos autobusos i a les biblioteques d’Andorra el dia de Sant Jordi.

Els treballs es poden lliurar en format electrònic al correu bibliopublica@andorra.ad, o a la Biblioteca Pública del Govern fins al 12 de febrer.

Mostrar formulari de contacte