Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Bus Turístic d'Andorra oferirà rutes guiades tots els dies de la setmana

El Bus Turístic d'Andorra oferirà rutes guiades tots els dies de la setmana

S'iniciarà el proper 1 de juny i acabarà el 30 de setembre
28/05/2015 17:48

La nova temporada de Bus Turístic, que s'iniciarà el proper 1 de juny i acabarà el 30 de setembre, oferirà itineraris guiats tots els dies de la setmana per primera vegada des de la seva posada en funcionament.

A part de mantenir els mateixos preus que la temporada anterior -15 euros per mig dia i 35 euros pel dia sencer-, s'han incorporat itineraris de matins en dies continuats des de diumenge i fins divendres, mentre que el dissabte s'ofereix una ruta de dia complet.

Així mateix, durant els propers dies es posarà en marxa un sistema de venda de tiquets online a través de la pàgina web www.visitandorra.com. D'aquesta manera, els usuaris podran reservar i comprar directament l'itinerari que desitgin sense necessitat de desplaçar-se físicament als diferents punts de venda que estan habilitats.

Aquestes són algunes de les novetats que el director de Producte i Nous Projectes d´Andorra Turisme, Enric Torres, ha donat a conèixer aquest dijous al matí durant la presentació de la temporada d'estiu del Bus Turístic.

Impuls en la promoció del servei

Enguany es vol donar un impuls en la promoció d'aquest producte turístic i, per aconseguir-ho, s'instal·larà de forma alternativa un suport de promoció a la via pública, concretament a la plaça de la Rotonda i a la zona de l’Illa Carlemany. També es col·locaran roll-ups informatius a les oficines de turisme, bosses gegants al carrer, presència a totes les pantalles de ComTV repartides per tot el país (comerços, allotjaments, centres oci, etc.), comercialització de tiquets als establiments hotelers, venda de tiquets a les taquilles del Direct Bus entre Barcelona i Andorra, i la projecció del vídeo promocional durant el trajecte.

A més de les parades ja existents se n'ha creat una de nova a la Central d´Autocars Nadal a l´estació de d´autobusos d´Andorra la Vella.

El Bus Turístic va començar a funcionar el 2006 com a Bus Andorra Romànica i el nombre d'usuaris ha anat creixent fins el 2011 assolint el 4.385 usuaris. A partir de llavors ha patit una baixada de passatgers i amb aquest seguit d´accions de promoció proposades l´objectiu és ampliar el coneixement d´aquest producte perquè també augmenti el nombre d´usuaris.

Durant aquesta temporada d'estiu s'ofereixen cinc itineraris diferents: “Paisatge i romànic”, “Paisatge i hàbitat urbà”, “Paisatge i oficis”, “Paisatge i energia” i “Paisatge i tradicions”. Tots ells permeten conèixer els principals punts d´interès turístic posant en valor el patrimoni natural i cultural del nostre país.

Mostrar formulari de contacte