Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí Canöe-Kayak segueix dominant la Copa d'Espanya d'eslàlom

El Cadí Canöe-Kayak segueix dominant la Copa d'Espanya d'eslàlom

En tindrà prou de quedar segon al campionat estatal per guanyar el títol --- 14 palistes locals van pujar al podi en la prova del Parc del Segre
Carles Juanmartí - Cadí CK
04/06/2007 09:34

El Cadí Canöe-Kaiak va guanyar ahir diumenge la cinquena i última prova de la Copa d’Espanya d’eslàlom, al Parc Olímpic del Segre. El club urgellenc es proclamarà campió d’aquesta competició si queda almenys en segon lloc al campionat estatal, que es disputarà els dies 11 i 12 d’agost a Ortès (Béarn).

A nivell individual, els representants del Cadí van sumar catorze dels podis, que segueixen estant dominats pels palistes catalans i bascos. A nivell sènior, Carles Juanmartí es va imposar en K-1 masculí i Guillermo Díez-Canedo va ser segon. D’altra banda, Toni Cadena i Yldor Nieto també van acabar entre els deu primers. En K-1 femení, Anna Farnés va ser segona, només superada per Maialen Chourraut (Atletiko) i per davant d’Irati Goikoetxea. Les altres dues palistes del Cadí, Susana Balastegui i Carmen Balastegui, van quedar respectivament setena i desena. I en C-1, Jordi Domenjó va guanyar per davant de Jon Ergüin i Ander Elosegui.

Pel que fa a les categories juvenils, en noies el podi va ser cent per cent local, amb Meritxell Rodríguez, Marta Martínez i Montserrat Garcia. Sandra Clotet va ser quarta. En K-1 masculí també hi va haver èxit pel Cadí, amb el primer lloc per a Alberto Díez-Canedo i el segon per a Josep Salsas. Ekhi Díez (Santiagotarrak) va ser tercer. En C-1 va guanyat Marcel Albets (Mig Segre), seguit de Javier Sáenz i Mikel Ormazabal.
En cadets, Pau Ganyet es va imposar en K-1 masculí, on el pallarès Edward John Marais va ser segon. També hi va haver victòria del Cadí en noies, amb Núria Vilarrubla en primer lloc i Alba Augé en el segon. En C-1 va vèncer Joan Cinca (Mig Segre) i Gerard Clotet va ser segon.
Finalment, Valentí Martín va obtenir el tercer lloc en veterans, on va guanyar Xabier Etxaniz.