Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí Circuit Fer 2014 ha incrementat el nombre de participants

El Cadí Circuit Fer 2014 ha incrementat el nombre de participants

Balanç positiu dels organitzadors, que destaquen l'alt grau de satisfacció dels corredors amb totes les proves L'edició 2015 incorporarà com a proves puntuables la cursa de l'Escanyabocs i la Travessa Transfronterera

Circuit Fer 2014 - 'Finishers'
Circuit Fer 2014 - 'Finishers'
29/10/2014 10:38

Els organitzadors del Cadí Circuit Fer de Curses de Muntanya fan un balanç positiu de l'edició 2014, que es va tancar el 4 d'octubre amb la Carrerada del Tosserol.

Com a novetats principals d’aquesta VI edició del circuit, s'ha destacat la tasca de difusió feta al mes de març a a la Fira de la Marató de Barcelona, una de les fires de running més grans del sud d’Europa i on es va aconseguir donar a conèixer el circuit més enllà del Pirineu, objectiu "que de ben segur ha fet possible millorar xifres de participació en un sector on l’oferta es cada vegada major", assenyalen.

Avançant-se a l’inici de les curses, durant el mes d’abril es van celebrar les primeres Jornades de Trail Running, que van oferir xerrades i sessions pràctiques sobre qüestions tant importants pels corredors com ara l’entrenament, la salut, presentació de curses i el material.

A nivell de curses, la novetat principal va ser la incorporació de la marató Cadí Trail com a cursa puntuable. Dues altres proves ubicades a la Seu, la cursa de muntanya de l’Escanyabocs i la travessa Transfronterera, s'hi han afegit com a curses amigues i a l’edició 2015 ja formaran part del circuit, de manera que ja hi haurà tres curses puntuables ubicades a la Seu. La cursa Radikal d’Estana va descansar el 2014, de manera que el nombre de curses s'ha mantingut estable però creixerà l'any vinent.

Rècord d'inscrits

A nivell participatiu, el VI Cadí Circuit Fer ha crescut un 4% en inscrits respecte al 2013 pel que fa a les curses puntuables, que han aplegat 1.101 corredors. A les curses puntuables l'augment encara ha estat major, del 15%, i s'hi han apuntat 1.575 corredors. Aquests augments situen el circuit en el seu màxim històric.

Des del punt de vista de l’organització, la dada més important però, és el nivell de satisfacció que se situa en el 97% dels corredors que fan una valoració general del circuit de bona o molt bona (51% i 46% respectivament), segons es desprèn de l’enquesta de satisfacció de la qual ja es tenen més de 70 respostes. L’organització creu així assolit l’objectiu de donar alta qualitat al circuit.

David Adan i Marta Bosch, guanyadors absoluts

A nivell purament esportiu, pel que fa als resultats finals, els guanyadors absoluts han sigut Marta Bosch i David Adan. De la seva part, Andrea Sinfreu i Cesc Colell van encapçalar el podi jove. Un total de 38 corredores i corredors han aconseguit ser finishers, cosa que significa que van finalitzar un mínim de 6 de les 8 curses. Des de l’organització del circuit s'ha felicitat "els finishers, la resta de corredors i els patrocinadors i col•laboradors i administracions públiques sense els quals no seria possible tirar-lo endavant".
 

Mostrar formulari de contacte