Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu cancel.la les negociacions amb Irene Herradas

El Cadí La Seu cancel.la les negociacions amb Irene Herradas

Club i jugadora no han arribat a un acord per a la renovació Andreu Bou, Xevi Calm i Lluís Biosca formaran l’equip tècnic del Cadí, dirigit per Víctor Lapeña

Irene Herradas
Irene Herradas
28/06/2007 19:26

El Sedis Bàsquet ha decidit no continuar les negociacions per renovar l’ala-pivot Irene Herradas pel Cadí La Seu. El motiu és que no s'ha arribat a l'acord entre ambdues parts.

El club, tanmateix, vol mostrar el més sincer agraïmentr per la complicitat i actitud mostrades per Herradas en l’any i mig que ha estat al club. Amb el seu treball i esperit d’equip va col.laborar en el magnífic resultat obtingut en la recentment acabada temporada. Alhora, el Sedis Bàsquet desitja a la jugadora els millors èxits en els seus nous projectes.

D’altra banda, el Sedis Bàsquet ha confirmar el quadre tècnic que tindrà la responsabilitat de dirigir el nou projecte en el retorn a la Lliga Femenina. Com ja s’havia anunciat, l’entrenador serà Víctor Lapeña, que prové de l'Extrugasa i que ha estat nomenat segon entrenador de la selecció espanyola femenina per al Campionat d'Europa de seleccions, aquest setembre vinent a Itàlia.

El segon entrenador i preparador físic del Cadí serà Andreu Bou. Compleix el segon any al club i la temporada anterior va dirigir el primer equip masculí, el Sedis Mausa.

El delegat i fisioterapeuta segueix sent Xevi Calm. Compleix la quarta temporada al club.

L’escouting serà a càrrec de Lluís Biosca. Col.laborarà amb el treball d'anàlisi tècnica dels partits de l'equip.

Mostrar formulari de contacte