Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu acomiada la temporada amb una visita a la Cooperativa

El Cadí La Seu acomiada la temporada amb una visita a la Cooperativa

L'equip i la junta del Sedis han agraït a Cadí SCCL la fidelitat com a patrocinador principal. Des de la firma urgellenca destaquen la consolidació del projecte a la Lliga Femenina aquests darrers anys

L'equip del Cadí La Seu, a les instal·lacions de Cadí SCCL
L'equip del Cadí La Seu, a les instal·lacions de Cadí SCCL
01/04/2016 18:49

Tot l’equip del Cadí La Seu ha acomiadat la temporada 2015-2016 amb una visita a les instal·lacions de Cadí SCCL, patrocinador principal de l'equip. Les jugadores i el cos tècnic, al costat del president del Sedis, Pere Porta, i de diversos membres de la junta directiva, han agraït així el suport continuat al projecte.

El grup va ser rebut pel president de la cooperativa Cadí, Lluis Clotet, i el director de la firma urgellenca, i Jordi Clotet, els quals van explicar tot el procés de treball i de producció dels derivats làctics que s'elaboren en ple centre de la Seu. Els dirigents van remarcat que la llet, els formatges i les mantegues que elaboren es comercialitzen actualment tant a Catalunya com a Espanya, els Estats Units, França i Alemanya, entre d'altres països.

Pere Porta va agrair la “fidelitat” de Cadí amb "un projecte tant ambiciós com és tenir un equip en la màxima competició del bàsquet femení". Porta va assenyalar que sense aquesta col·laboració el projecte actual del Cadí La Seu seria irrealitzable. Lluis Clotet es va mostrar satisfet d’aquest patrocini i va indicar que, en ambdós sentits, té el denominador comú de l’aposta per la promoció de la comarca i del país, alhora que es dóna "una importància vital a la feina ben feta des del compromís, seriositat i responsabilitat per intentar que totes les persones involucrades i compromeses tinguin una bona evolució pel seu futur".

En la trobada es va mostrar la clara intenció de continuar allargant aquesta cooperació "que tants bons resultats està donant amb l’aposta des de ja fa unes temporades per jugadores joves, compromeses, amb talent i sobretot ganes de treballar per créixer i millorar el projecte i els resultats". Alhora, es va destacar que "amb modèstia però amb responsabilitat s’esta convertint l’equip en un dels referents de la Lliga Femenina per la fiabilitat, compromís i seriositat de la gestió, que faran que aquesta propera temporada el Cadí ja sigui el segon equip més veterà de la competició".

La Cooperativa Cadí va oferir a tot l’equip un tast de productes i va emplaçar el club i equip a "intentar mantenir en el projecte de la temporada vinent al màxim de components, per garantir-ne la línia i filosofia marcada i que tantes satisfaccions i bons resultats estan donant".

Mostrar formulari de contacte