Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu manté el quart lloc tot i perdre a Leganés (60-53)

El Cadí La Seu manté el quart lloc tot i perdre a Leganés (60-53)

L'equip urgellenc, amb un balanç de 6-3, té ara un triomf menys que el tercer, l'Spar Girona. Derrota també del Sedis Hidrology, contra el Safa Claror (58-64)

Innova-TSN Leganés - Cadí La Seu (Foto: Manu Márquez / CB Leganés)
22/11/2021 13:35

El Cadí La Seu manté la 4a posició de la Lliga Femenina, malgrat haver perdut aquest diumenge a la pista de l'Innova-TSN Leganés (60-53). El primer equip del Sedis Bàsquet té ara un balanç de 6-3 i està una victòria per sota del tercer classificat, l'Spar Girona (7-2), després que les gironines han derrotat l'IDK Euskotren (80-70). Per sota dels dos representants catalans hi ha quatre equips amb un balanç de 5-4: Campus Promete, Lointek Gernika Bizkaia, Casademont i Kutxabank Araski. De la seva part, el Perfumerías Avenida segueix sent el líder invicte (9-0), seguit del València (8-1).

A diferència del que havia passat dijous contra el Campus Promete, a Leganés el Cadí va anar a remolc bona part del partit, que va arrencar amb baixa anotació (13-10 al final del primer quart). L'Innova-TSN, que enguany debuta a la màxima categoria, va prendre la mida al conjunt de Bernat Canut i va eixamplar aquesta diferència fins al 32-22 del descans.

Al tercer quart, les urgellenques van intentar refer-se d'aquests deu punts de diferència, però es van trobar amb un rival resistent que va aconseguir entrar als últims deu minuts amb una distància encara còmoda (45-38) que acabaria sent la del marcador final. La protagonista del partit va ser l'aler-pivot nigeriana Amy Okonkwo (17 punts i 6 rebots). Pel Cadí, Ariadna Pujol i Mikayla Pivec van fer 10 punts cadascuna.

El cap de setmana també ha estat negatiu pel Sedis Hidrology, que ha encaixat la seva setena derrota, a casa contra l'actual tercer classificat, el Safa Claror (58-64). El sènior masculí urgellenc va veure com la victòria s'escapava a l'últim quart, després d'haver anat per davant bona part del partit. El primer quart va acabar amb un igualat 22-21, però al descans els locals ja guanyaven per 41-33. El partit es va tornar a equilibrar al tercer període (49-48) i els barcelonins van acabar imposant-se. El màxim anotador urgellenc va ser Miguel Martí, amb 8 punts.

El Sedis Hidrology té ara un balanç d'1-7 i segueix en 11a posició del grup 2 de Primera Catalana masculina, just per davant del cuer, el Laietà-Eninter. El Nou Bàsquet Olesa es consolida com a líder (8-0).