Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El camí de la Bastida d'Hortons pateix una esllavissada

El camí de la Bastida d'Hortons pateix una esllavissada

L'incident no impedeix de moment el trànsit de cotxes, si bé l'Ajuntament ha previst un servei de transport excepcional per si les obres de reparació ho exigeixen Un altre despreniment afecta un edifici a l'eixample urbà de la Seu

28/07/2011 18:21

El Camí de la Bastida d'Hortons ha patit una esllavissada de terra aquest dijous a la matinada. L'Ajuntament de la Seu d'Urgell informa que finalment s'ha decidit mantenir obert el vial per al trànsit de vehicles.

Els treballs de reparació han començat a les 3 de la tarda. Com a mesura excepcional s'havia previst un servei de transport per als veïns. No obstant, un cop fetes les inspeccions els tècnics i la Policia Municipal han conclòs que l'esvoranc no impedeix la circulació de vehicles.

En tot cas, des del consistori es recomana precaució a l'hora de circular pel camí i es matisa que, en cas d'un nou despreniment, sí que es prendrien les mesures previstes inicialment, de tallar el trànsit i habilitar un servei especial. Des dels ajuntaments de la Seu i d'Alàs i Cerc s'agraeix d'avançat la col.laboració dels veïns i residents.

Incident al carrer Llorenç Tomàs i Costa

Casualment, aquest dijous hi ha hagut un altre despreniment, però en aquest cas en ple centre urbà de la Seu. Una part del revestiment dels balcons s'ha desprès en un immoble del carrer de Llorenç Tomàs i Costa, a la cantonada amb Josep de Zulueta. Les restes de ciment de tres pisos han caigut a la vorera. Afortunadament, però, no hi ha hagut danys personals. Els Bombers i la Brigada Municipal han treballat en l'anàlisi de l'incident i la neteja de la calçada.

  • Camí de la Bastida d'Hortons
    Camí de la Bastida d'Hortons
  • Despreniment en un edifici 28.07.2011
    Despreniment en un edifici 28.07.2011

Mostrar formulari de contacte