Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Camí de Sant Jaume per l'Alt Urgell ja disposa de fullet informatiu

El Camí de Sant Jaume per l'Alt Urgell ja disposa de fullet informatiu

El Consell Comarcal n'edita 5.000 exemplars en català, castellà, anglès i francès La proposta es divideix en cinc trams des dels Arenys, amb parades a Arsèguel, Alàs, la Seu, el Pla i els Pontarrons
Camí de Sant Jaume - Pontarrons
11/07/2011 16:27

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell acaba d’editar el fullet informatiu sobre el Camí de Sant Jaume al seu pas per la comarca. De la publicació se n’ha fet un tiratge de 5.000 exemplars en versió català-anglès i 5.000 més en versió castellà-francès. Es podrà trobar a les oficines de turisme i als establiments hotelers i allotjaments rurals de la comarca. També estarà disponible per internet a l’adreça www.alturgell.cat.

El full estructura el camí de Sant Jaume en cinc trams a peu connectats, que surten dels Arenys, el Pont d’Arsèguel, Alàs, la Seu d’Urgell i el Pla de Sant Tirs. Aquest últim tram s'acaba als Pontarrons. En cadascun hi figura la distància, el temps estimat, els principals punts d’interès del recorregut i la informació de si també es pot fer en BTT o en cavall.

La recuperació ha estat endegada pel Consell Comarcal, amb el suport dels fons europeus Feder i Leader, el Consorci Alt Urgell-Cerdanya i la Generalitat de Catalunya.

El Camí de Sant Jaume de Galícia és un itinerari d’abast europeu de gran transcendència històrica, que han seguit durant segles milers de peregrins. Un brancal de certa importància era el de la vall del Segre, que conduia els peregrins en trànsit des del Rosselló i el comtat de Cerdanya fins a Lleida, tot travessant l’antic comtat d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte