Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El cap de setmana es tanca amb deu comissos de tabac

El cap de setmana es tanca amb deu comissos de tabac

En tots els casos es va trobar quantitats menors i el valor total del gènere és de menys de 7.500 euros A la Farga de Moles s'ha fet set intervencions i s'ha localitzat un total de 1.780 paquets
Tabac 07.03.15
09/03/2015 13:40

La Comandància de Lleida de la Guàrdia Civil ha fet aquest cap de setmana fins a deu comissos de tabac. D'aquests, set es van produir a la duana de la Farga de Moles. El valor total del gènere intervingut, tanmateix, no arriba als 7.500 euros, ja que en general eren quantitats menors. 

Entre tots els controls s'ha localitzat 1.780 paquets de tabac ros i 3.250 grams de picadura de tabac. La totalitat dels paquets de tabac es va localitzar al recinte duaner alturgellenc, per un valor global de 6.558 euros. La principal actuació va ser dissabte cap a les 2 del migdia, quan es va detectar 485 paquets, valorats en 1.915 euros, amagats en els buits naturals del motor d'un turisme.

La intervenció de la picadura de tabac es va realitzar a la duana de l'Aeroport d'Alguaire. En la inspecció als passatgers, els agents van trobar el gènere, juntament amb 50 paquets de tabac. Tot plegat tenia un valor de 869,80 euros. El material el portaven tres turistes de nacionalitat britànica que embarcaven en un avió amb destinació a Manchester.

Mostrar formulari de contacte