El CAP organitza una sortida al mercat amb motiu del Dia de la Gastronomia Sostenible
L'activitat, oberta a tothom, anirà a càrrec de Laia Vilarrubla i Soraya Alves. La proposta tindrà lloc aquest dimarts, 18 de juny, i donarà consells d'alimentació saludable
El Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Seu d'Urgell organitza aquest dimarts,18 de juny, una visita guiada al mercat amb motiu del Dia de la Gastronomia Sostenible. L'activitat, oberta a tothom, vol servir per donar consells d'alimentació saludable a la ciutadania. D'altra banda, els venedors locals explicaran el procés de la producció i parlaran del comerç de proximitat.
La sortida anirà a càrrec de Laia Vilarrubla, dietista i nutricionista, i Soraya Alves, estudiant de Nutrició Humana i Dietètica. El punt de trobada serà l'entrada del CAP, al carrer del Bisbe Guitart, número 40, a les deu del matí.
El Dia de la Gastronomia Sostenible és un dia internacional que se celebra anualment el 18 de juny. Va ser assignat el 21 de desembre de 2016 per l'Assemblea General de les Nacions Unides, a través de la Resolució 71/469. S'entén per gastronomia l'art de preparar un bon àpat, i també un estil de cuina d'una determinada regió. La gastronomia sostenible és sinònim d'una cuina que té en compte l'origen dels ingredients, com es cultiven i com arriben als nostres mercats i, finalment, als nostres plats.