Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Casal Cívic de la Seu inicia un taller sobre reparacions mecàniques habituals

El Casal Cívic de la Seu inicia un taller sobre reparacions mecàniques habituals

L'activitat vol facilitar solucions àgils a problemes bàsics amb què es poden trobar els conductors. El curs es farà al llarg dels tres propers dimarts i encara hi ha places disponibles

Curs sobre reparacions mecàniques
Curs sobre reparacions mecàniques
13/11/2017 18:30

El Casal Cívic de la Seu d'Urgell, a l'oficina del Departament de Benestar i Família, inicia un taller pràctic sobre reparacions mecàniques bàsiques. El curs començarà aquest dimarts, dia 14, i consta de tres sessions setmanals, per la qual cosa les següents serà els dies 21 i 28 de novembre. L'horari és de les 4 a 2/4 de 6 de la tarda.

La proposta, adreçada a gent de totes les edats, està pensada especialment per als conductors de vehicles i té l'objectiu de facilitar-los coneixements imprescindibles per poder resoldre problemes en la conducció de manera àgil. Així, per exemple, s'hi ensenya com posar correctament les cadenes en cas de neu a la calçada, com canviar una roda o com carregar la bateria del cotxe en cas que es desplomi.

Encara hi ha places disponibles. Les inscripcions per a aquest i per a qualsevol altre curs que organitza el Casal Cívic es poden fer al local situat a l'avinguda de Garriga i Massó -darrera l'estació d'autobusos- o bé trucant al 973361545. L'horari del local és de dilluns a divendres de les 4 de la tarda a les 9 del vespre.

Mostrar formulari de contacte