Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Casal Cívic de la Seu organitza un taller gratuït sobre el son en la gent gran

El Casal Cívic de la Seu organitza un taller gratuït sobre el son en la gent gran

El curs, dissenyat pel doctor Eduard Estivill, vol oferir solucions als problemes detectats per dormir correctament. Les tres sessions es faran els dies 4, 11 i 18 d'abril al local del carrer Garriga i Massó
Xarxa d'Equipaments Cívics de Catalunya
22/03/2016 11:40

El Casal Cívic de la Seu d'Urgell, a l'oficina del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, organitza un taller gratuït per a la gent sobre el son i els hàbits de descans. Sota el títol 'Despertar amb un somriure', el curs vol donar pautes per evitar les alteracions del son a edats avançades. Consta de quatre sessions, de dues hores cadascuna, i es farà els dies 4, 11 i 18 d'abril, de les 10 a les 12 del migdia, al local de l'avinguda Garriga i Massó, darrera l'estació d'autobusos.

L'objectiu és "conèixer els hàbits adequats per gaudir d’un bon descans" i "donar resposta a les preocupacions que sovint sorgeixen entre la gent gran pel fet de no dormir bé, amb la voluntat de posar al seu abast informació que els ajudi a conèixer més el son i les seves alteracions". Alhora, es vol oferir estratègies per aconseguir un descans nocturn reparador. Aquest taller ha estat dissenyat pel doctor Eduard Estivill, expert mundial en el son, amb l’objectiu de donar a conèixer els hàbits més adequats per dormir bé i per gaudir d’un estil de vida saludable. Es compta amb un material didàctic molt complert per a cadascun dels participants.

Les inscripcions es poden fer en l'horari del Casal Cívic, de les 4 de la tarda, a les 9 del vespre, o bé trucant al telèfon 973361545. Les places són limitades.

Mostrar formulari de contacte