Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cau de la Seu obre les inscripcions per al curs 2011-2012

El Cau de la Seu obre les inscripcions per al curs 2011-2012

Les famílies que desitgin apuntar els seus fills i filles a l'agrupament escolta poden fer-ho els dies 23 i 24 de setembre al Centre Cívic 'El Passeig' L'objectiu dels educadors és que els joves creixin amb valors i actituds compromeses amb la societat

Cau 2011
Cau 2011
22/09/2011 10:22

El Cau va obrir el passat divendres, 16 de setembre, les inscripcions per al nou curs 2011-2012. Després de la bona rebuda de l'any passat, l'Agrupament Escolta i Guia (AEiG) urgellenc torna a oferir a les famílies de la Seu i comarca la possibilitat que els seus fills participin en les activitats que s'organitzen des de l'entitat a partir del mes d'octubre.

L’objectiu del Cau és que els nens creixin amb valors, actituds crítiques, solidàries i compromeses amb l’entorn. La proposta educativa s’estructura en petits grups dels 6 als 19 anys i intenta transmetre “valors bàsics com la pau, la tolerància, la democràcia, la solidaritat, l’empatia vers els altres, la cooperació o el compromís vers la societat".

El Cau estarà obert cada quinze dies i es faran sortides periòdicament. A part, es realitzaran campaments una vegada a l’any i es participarà en activitats de la ciutat.

Les famílies que desitgin inscriure els seus fills i filles a l’agrupament encara poden fer-ho de forma presencial al Centre Cívic 'El Passeig' aquest divendres 23 de setembre, de 19.30 a 20.30 hores; i dissabte, 24 de setembre, d'11.30 a 13.30 hores. També es pot sol.licitar informació a través del mail caulaseu@gmail.com.

Un agrupament escolta és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que ofereix als nens, nenes i joves la possibilitat de créixer i aprendre a través el mètode escolta i guia. Aquest sistema pedagògic pretén que cada noi i noia "esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat que es formin com a persones solidàries i compromeses amb la societat".

Mostrar formulari de contacte