Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CE Oliana reafirma el liderat de Tercera després d'empatar a Torà (1-1)

El CE Oliana reafirma el liderat de Tercera després d'empatar a Torà (1-1)

Victòries del Coll de Nargó amb el Vilanova de l'Aguda (5-2), l'FC Pirineus a Montcada (0-2) i l'Atlètic Club La Seu amb el Torres de Segre (7-2), i derrotes de La Seu FC amb el Palau d'Anglesola (1-2) i de l'Organyà amb el Solsona (0-1)
CE OIiana 2022-2023 (@ceoliana)
06/02/2023 12:40

El CE Oliana és més líder de Tercera Catalana (grup 15) després de l'inici de la segona volta. Tot i haver tret només un punt del desplaçament a Torà (1-1), la derrota del CE Pobla a Vallfogona de Balaguer (2-0) fa que ara els olianesos, amb 39 punts, tinguin cinc punts d'avantatge sobre els pallaresos, que es queden en 34. A prop del Pobla, entre el 3r i el 5è lloc, hi ha La Fuliola (32 punts), el Vallfogona (31) i el Bellpuig (30).

Dissabte, a Torà, l'Oliana no va poder obrir el marcador fins al minut 70, mitjançant Arturo Gándara. Quan la victòria ja semblava assegurada, els segarrencs van marcar el gol de l'empat a l'últim minut.

De la seva part, el CF Coll de Nargó ha aconseguit aquest diumenge una solvent victòria en golejar el Vilanova de l'Aguda (5-2). Tot i que els visitants van ser els primers a marcar, al minut 38, els nargonins van empatar abans del descans (44'), gràcies a Jaume Pujol, i es van avançar just a l'inici de la segona part, amb Johany Salazar (46'), per després sentenciar amb dues dianes més, de Cristian Rodríguez (62') i David Blanco (72'). A la part final, tot i encaixar un gol en pròpia porta (73'), l'equip roig-i-negre encara va poder marcar el cinquè (89'), signat novament per Pujol. El Nargó és ara 12è amb 19 punts, a un punt de l'Andorra B (11è) i amb dos d'avantatge sobre el Vilanova de l'Aguda (12è).

La jornada, en canvi, ha estat negativa per als equips locals de Segona Catalana (grup 5B). La Seu FC va perdre dissabte amb el Palau d'Anglesola (1-2), en un partit en què el conjunt blau va estar mancat d'intensitat. Tot i que Arnau Sabarich va obrir la llauna al minut sis, abans del descans el Palau va capgirar el matx, amb gols als minuts 27 i 40, i a la segona part el marcador ja no es va moure.

També ha perdut a casa el CF Organyà, contra el Solsona (0-1). El duel es va resoldre amb el solitari gol de Guiu Montaner a la primera part (24'). Després d'aquests resultats, i quan resten quatre jornades, La Seu és 7è amb 21 punts, mentre que l'Organyà baixa fins al penúltim lloc (10è), amb 14. L'Artesa de Segre manté el liderat amb 37 punts.

A Segona Catalana femenina (grup 2), l'FC Pirineus Starc Hotel es manté a prop del liderat després de vèncer (0-2) al camp del novè classificat, el Base Montcada, amb dos gols de Queralt Llompart als minuts 39 i 54. Ara les urgellenques són en 3a posició amb 31 punts i un partit pendent. El líder és el Jàbac i Terrassa (34), seguit del Can Trias (33).

Empat del Peramola i derrota de l'Atlètic femení

En futbol sala, l'Altètic Club La Seu es manté al capdavant del grup 9 de Segona Catalana amb 31 punts, un més que el Palau d'Anglesola, que ha jugat un partit menys. Aquest diumenge els urgellencs s'han desfet del cuer, el Torres de Segre (7-2), amb gols de Jonathan Esteban (1'), Eric Vila (9' i 23'), Manel Trenado (28'), Antonio Cerqueira (30'), Àlex Gallego (31') i Joan Casal (39'). A la mitja part el resultat ja era de 3-0.

A Tercera (grup 18), la UE Peramola ha empatat amb el quart classificat, el Balaguer Vedruna (1-1), després que Raül Andreu neutralitzés al minut 17 el gol inicial visitant. Els peramolins són en 9a posició amb 14 punts. També és en novè lloc del seu grup, a Segona Catalana femenina, l'Atlètic La Seu MRW, que ha perdut amb el líder, el Golmés (3-2). Maria Mas va escurçar als últims minuts l'avantatge que havien adquirit les locals.