Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CEFUC i el Club d'Esquí Bellver, millors clubs del 2015 a la Copa Catalana i la Copa Nins

El CEFUC i el Club d'Esquí Bellver, millors clubs del 2015 a la Copa Catalana i la Copa Nins

Decidits els millors fondistes de les proves, entre els que hi ha diversos esquiadors alturgellencs i cerdans El lliurament de premis tindrà lloc aquest dissabte, 18 d’abril, a l’estació d’esquí d’Aransa

Julen Armendariz
Julen Armendariz
13/04/2015 14:24

L'estació d'esquí d'Aransa acollirà el pròxim dissabte, 18 d'abril, el lliurament dels premis de la 10a Copa Catalana i la 5a Copa Nins, que ja tenen campions de la temporada 2014-2015.

Celebrades el conjunt de proves que han conformat el circuit de fons català, els esportistes que s'han proclamat líders en les diferents categories han estat Gral Sellés i Carola Vila en u16; Pol Vidal i Pepa Garcia en u18; Julen Armendariz i Marta Cester en u20; Berta Morral i Sadurní Betriu en Sènior; Jaume Forcada i Marta Folch en Màster 1, i Alberto Morales i Maria Cruz Palacín en Màster 2.

En relació amb el circuit de la Copa Nins de la disciplina, els guanyadors han estat Elna Montaner i Jofre Puig en u16; Miquel Arnau i Joana Puig en u18; Marc Colell i Martina Sellés en u10; Bernat Sellés i Jana Sellés en u12, i Miquel Auladell i Maria Sellés en u14.

Segons ha indicat el tècnic català responsable del programa de tecnificació esportiu d'esquí de fons de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), Edu Pubill, "el balanç d'aquesta temporada de Copa Catalana i Copa Nins és molt positiu, ja que hi ha hagut bona participació i de bon nivell, com ho demostren els resultats en les proves de nivell nacional i internacional". Pubill ha afegit que els clubs estan fent "una tasca molt bona amb una base d'esportistes molt sòlida".

El CEFUC i el Club d'Esquí Bellver, els millors clubs del 2015

Pel que fa la classificació per clubs, el club català líder d'aquesta 10a edició de la Copa Catalana ha estat el Club d'Esquí de Fons Urgellet Cerdanya (CEFUC), seguit en segona posició del Club d'Esquí Puigcerdà (PEC) i en tercer lloc de l'Aran Nòrdic Esquí Club.

Pel que fa a la classificació de la Copa Nins, el club que ha aconseguit al primer lloc de la taula ha estat el Club d'Esquí Bellver (BELLVER), seguit del Club d'Esquí Nòrdic de l'Arp (CENA) i del Club d'Esquí Puigcerdà (PEC).

Enllaços relacionats
Final 10a Copa Cat. Ind.
Final 10a Copa Cat. Clubs
Final 5a Copa Nins. Ind
Final 5a Copa Nins. Clubs

Mostrar formulari de contacte