Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CEIP Pau Claris convida l'experta en pedagogia Maria Jesús Comellas

El CEIP Pau Claris convida l'experta en pedagogia Maria Jesús Comellas

La doctora en psicologia i professora de la UAB parlarà sobre l'autonomia dels infants La conferència serà dilluns vinent a les 5 de la tarda i és oberta a tothom
CEIP Pau Claris
15/03/2010 16:14

El CEIP Pau Claris rebrà aquesta setmana vinent la visita de l'experta en pedagogia Maria Jesús Comellas, doctora en psicologia i professora del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Comellas oferirà una conferència explicativa sobre l'autonomia dels infants en diferents edats. L'acte, adreçat a les famíllies però obert a tot tipus de públic, serà dilluns dia 22 a les 5 de la tarda.

Com a mestra i educadora, Maria Jesús Comellas té experiència en totes les etapes educatives, des d’educació infantil, d’adults i educació especial. Des de fa més de vint anys dinamitza grups familiars de discussió educativa. Alhora, és assessora de la Diputació de Barcelona per al projecte de xarxa de debat educatiu amb i per a les famílies. També orienta nombrosos projectes municipals i universitaris, participa en la secretaria científica del Club de Pediatria Psicosocial, és cofundadora i coordinadora de GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu), responsable de l’Observatori de la violència a les escoles i col•laboradora en diversos projectes a Brussel•les i al Brasil.

La professora de la UAB també aportarà material adreçat a famílies i educadores. És el cas de l'Educòmetre, una guia educativa per a l'aprenentatge d'hàbits i responsabilitats familiars.

Mostrar formulari de contacte