Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CENMA ofereix a Andorra un curs de micologia entre els dies 14, 15 i 16 d'octubre

El CENMA ofereix a Andorra un curs de micologia entre els dies 14, 15 i 16 d'octubre

16/09/2011 10:49

El proper 14, 15 i 16 d’octubre, el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA) de l’IEA, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Hotel Bringué, realitzarà un curs de micologia i una conferència oberta a tothom.

La xerrada tindrà lloc el divendres 14 d’octubre, a les 20.00 hores. El micòleg doctor Josep Girbal (professor emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona i President de la Societat Catalana de Micologia) durà a terme una intervenció sobre  'Fongs, bolets i biodiversitat' a l’Hotel Bringué. La conferència serà gratuïta i no serà necessari fer una inscripció prèvia.

A més, a causa de l’interès creixent en els últims anys en el món de la micologia, enguany el CENMA ha decidit fer un curs doble, és a dir, que 25 persones el dissabte 14, i 25 persones el diumenge 15, podran gaudir dels coneixements dels col·laboradors del CENMA i il·lustres micòlegs, com el doctor Josep Girbal i Laia Ribas (vicepresidenta de la Societat Catalana de Micologia).

L’estructura del curs constarà, al matí, d’una sortida de camp per tal d’identificar i recollir diferents espècies de fongs, mentre que a la tarda es realitzarà un taller d’identificació i una xerrada introductòria a la micologia. Finalment, el curs acabarà amb un tast de bolets. El diumenge es repetirà la mateixa estructura per a 25 persones més.

El curs té un cost de 20 euros i cal fer reserva prèvia al CENMA, per telèfon al 74 26 30, o bé per correu electrònic a nom de Roger Caritg (rcaritg.cenma@iea.ad) o Clara Pladevall (cpladevall.cenma@iea.ad).

El mateix curs ofereix la possibilitat de degustar els bolets de tardor d’Andorra i ofertes d’allotjament al mateix hotel. Per a més informació podeu cal posar-se en contacte amb l’Hotel Bringué. El curs té la finalitat de transmetre el coneixement sobre el patrimoni natural del país, així com promocionar el sector turístic.

Mostrar formulari de contacte