Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Centre Cívic acull l'exposició '100 anys d'Estelada'

El Centre Cívic acull l'exposició '100 anys d'Estelada'

La retrospectiva sobre la bandera independentista obre els actes del Correllengua A la inauguració, Jordi Solé i Camardons va analitzar el present i el futur del català

Jordi Solé i Camardons - Xerrada Òmnium
Jordi Solé i Camardons - Xerrada Òmnium
04/07/2011 16:16

Des d'aquest dissabte passat es pot visitar al Centre Cívic El Passeig de la Seu d'Urgell l'exposició "100 anys d'estelada 1908-2008". La inauguració va obrir els actes del Correllengua 2011 a la Seu, que culminaran dissabte vinent amb la implicació de diverses entitats i particulars.

La retrospectiva, que ja ha visitat molts municipis dels Països Catalans, aprofita el centenari de creació d'aquest emblema de l'independentisme català per a fer un recorregut per la història d'aquest moviment. 

L'obertura de l'exposició va coincidir amb una conferència del sociolingüista Jordi Solé i Camardons, que presentava el seu nou llibre Independència o mort... de la llengua, davant d'una cinquantena de persones. Conegut per la seva implicació en la defensa de les llibertats de Catalunya i en especial de la llengua catalana, Solé i Camardons ha fet una diagnosi de l'estat de l'idioma i com els canvis polítics i socials que puguin esdevenir els propers anys la poden afectar.

Mostrar formulari de contacte