Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Centre Cívic 'El Passeig' acull una col.lecció de fotògrafs aragonesos

El Centre Cívic 'El Passeig' acull una col.lecció de fotògrafs aragonesos

“El temps aturat” és una mostra de la Real Sociedad Fotográfica de Zaragoza La inauguració està prevista per aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre
Fotografia Miguel Ángel Ansón
02/02/2010 11:51

El Centre Cívic ‘El Passeig’ acull des d’aquest dimarts, 2 de febrer, l’exposició “El temps aturat”, de la Real Sociedad Fotográfica de Zaragoza (RSFZ). La mostra, patrocinada per Ibercaja, recull una col.lecció d’obres de fotògrafs actuals, socis o col.laboradors de l’entitat, que en gran part són autors representatius de l’actual fotografia aragonesa.

La proposta cultural proposa imatges de Miguel Àngel Ansón, Santiago Ansón, Pedro Avellaned, Fernando Biarge, José Luis Cintora, Santiago Chóliz, José Antonio Duce, Francisco Esteva, pedro José Fatás, Manuel Fité, Pilar Giambanco, José Luis Gota, Rafael López, Víctor Manuel Mamblona; Manuel Micheto; Ángela Mirabal; Jordi Morgadas; Antonio Morón; Rafael Navarro; Francisco Javier Povar, Alberto Sánchez; Julio Sánchez; Antonio Sánchez; Beatriz Solé, Carmelo Tartón, José Verón, Columna Vilarroya i Ángel Villaverde.

La Sociedad Fotográfica de Zaragoza va ser fundada l’any 1923, com a continuïtat a una anterior Societad Fotográfica Aragonesa creada a principis del segle passat. El títol de Reial l’hi va ser concedit en el seu 75è aniversari.

La inauguració de “El temps aturat” es farà avui a dos quarts de vuit del vespre. Es podrà visitar de dimarts a divendres, de les cinc a les vuit del vespre. L'horari s'amplia els dissabtes i diumenges, quan la sala polivalent s'obre al públic de les dotze a les dues del migdia i de les cinc de la tarda a les vuit del vepre. Els dilluns la mostra restarà tancada.

Podeu consultar el catàleg de l'exposició aquí.

Mostrar formulari de contacte