Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre la matrícula del curs 2018-2019

El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre la matrícula del curs 2018-2019

Els preinscrits podran fer el tràmit aquesta setmana vinent; i els qui no tinguin feta la inscripció prèvia, a partir del 12 de setembre. Enguany s'hi ofereix diversos cursos d'informàtica, idiomes i accés a estudis superiors
CFA de la Seu
30/08/2018 10:43

El Centre de Formació d'Adults (CFA) de la Seu d'Urgell ja té a punt l'oferta de cursos per a la temporada 2018-2019. El període de matrícula per als preinscrits serà la setmana vinent, del 3 al 10 de setembre, mentre que els veïns que no s'hagin inscrit prèviament podran fer-ho a partir del 12 de setembre, en funció de les places disponibles. Per apuntar-se cal presentar l'original i la fotocòpia del DNI i la Targeta Sanitària.

Enguany, el CFA ofereix cursos d'informàtica en tres nivells d'ACTIC: bàsic, mitjà i avançat. També fan cursos específics de comunicació digital, fotografia amb el mòbil i ús del GPS. En idiomes, s'ofereix cursos de coneixement bàsic de català, castellà, anglès i francès, dels nivells A1 i A2. D'altra banda, s'hi pot fer la formació per a l'accés a Cicles Formatius de Grau Superior o bé per a l'accés a la universitat per  a majors de 25 i de 45 anys, com també per obtenir el graduat d'Ensenyament Secundari, tant de manera presencial com a distància.

Aquest nou curs es preveu d'altres activitats puntuals co ara tallers d'speaking, lectura, manualitats de Nadal, escriptura creativa, mòbils Android, iniciació a l'italià, seguretat a internet i economia financera. A més a més, s'està preparant un viatge de final de curs per Europa. El CFA de la Seu és al carrer Capdevila 31, a l'edifici de Les Monges, i el telèfon de contacte és el 973351612.

Mostrar formulari de contacte