Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El centre de la Seu tindrà 350 places més de zona blava

El centre de la Seu tindrà 350 places més de zona blava

L’Ajuntament ja ha començat a pintar les zones de pagament per a l’estacionament de vehicles a l’avinguda Pau Claris i als carrers Joaquim Viola, Regència d’Urgell, Sant Ermengol i Mare Janer
Zona blava
12/06/2007 12:19

El centre de la Seu d’Urgell tindrà tres-centes cinquanta places més de zona blava. L’Ajuntament de la Seu ja ha començat a pintar les noves zones de pagament per als vehicles, que inclouen l’avinguda Pau Claris i els carrers Joaquim Viola, Regència d’Urgell, Sant Ermengol i Mare Janer

En total la Seu passarà de tres-cents a set-cents cinquanta aparcaments de pagament.

L’equip de govern justifica l’augment de zona blava per facilitar l’accés a la zona comercial i per fomentar que els veïns es traslladin al centre a peu. El parc mòbil de la Seu ha passat en els últims anys de tenir 5.000 vehicles censats a 8.000.

El contracte per a la gestió i l’explotació de la zona blava s’ha atorgat a l’empresa L’empresa EYSSA, filial de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), que en la condessió s’ha compromès també a redactar un estudi de viabilitat per construir un aparcament soterrani a la Seu. Paral.lelament, es potenciarà el nombre de vigilants i la tramitació de les sancions.

El principal grup de l’oposició es va oposar en el seu moment a l’augment de les places de zona blava, en considerar-lo excessiu.

Els nous trams de pagament per a l’estacionament dels vehicles s’afegeixen als que ja hi ha al carrer Major, Fra Andreu Capella, Sant Ot, Passeig Joan Brudieu, i també a l’inici dels carrers Josep de Zulueta, Sant Ermengol i Regència d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte