Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CF Castellciutat remunta a la taula amb el triomf sobre el Torres de Segre (7-2)

L'Oliana empata (3-3) en el duel amb el Ponts. Derrotes de l'Organyà a Linyola (4-0), de La Seu FC a Tornabous (2-0) i del Nargó amb el Barbens (1-4)
CF Castellciutat 2018-2019
26/11/2018 11:55

El CF Castellciutat ha remuntat fins a la 10a posició del seu grup, a Primera Catalana de futbol sala, gràcies al solvent triomf obtingut dissabte contra el Torres de Segre (7-2). Sergi Palomo va avançar el conjunt groc abans del descans, al minut 17, i la resta de gols, tant locals com visitants, van arribar a la segona part, amb un 'hat-tick' de Lluís Girau. També van marcar Juan Raya i Aleix Rispa, mentre que Palomo va tancar el marcador al minut 38, amb el matx ja sentenciat. Amb aquesta segona victòria de la temporada, i amb un partit pendent contra el Balaguer-Comtat d'Urgell, el conjunt groc té ara 7 punts.

Aquest diumenge, en canvi, la jornada ha estat menys positiva per al futbol alturgellenc. Només ha puntuat el CE Oliana, que va empatar (3-3) en el duel a casa contra el Ponts. Els olianesos es van avançar amb dianes de Gilbert Reig i Denis Puig, als minuts 16 i 19, però els pontsicans van empatar tot seguit amb un gol en pròpia porta i un altre marcat per l'exjugador de l'Organyà Jesús Pérez. A l'últim quart d'hora, Reig va tornar a avançar els arlequinats al 76, però Estany va establir l'empat definitiu a l'últim minut.

Al mateix grup, La Seu FC va perdre a Tornabous (2-0). Els locals es van avançar a l'inici però la sentència no va arribar fins a l'últim minut. L'Organyà també va caure a Linyola (4-0) i el Coll de Nargó va cedir els tres punts a casa davant el Barbens (1-4). El gol de l'honor dels nargonins el va fer Izai Hansen al minut 50.

Pel que fa a les classificacions, a Segona Catalana l'Organyà torna a la 15a posició, amb 14 punts, en un grup que lidera l'Artesa amb 27. A Tercera, tot i la derrota, La Seu FC segueix empatat amb el líder, l'Angulària, si bé els d'Anglesola tenen ara dos partits pendents de jugar. Tots dos sumen 26 punts. L'Oliana ocupa el 7è lloc d'aquest grup, amb 21 punts. I a Quarta, el Nargó és 14è, amb 14 punts. El liderat el comparteixen l'Albagés i el Tremp, amb 31 punts cadascun.