Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CF Castellciutat s'estrena amb victòria a la Divisió d'Honor Catalana

El CF Castellciutat s'estrena amb victòria a la Divisió d'Honor Catalana

L'equip groc guanya a Lleida davant el Maristes Montserrat (4-5) en el primer partit a la nova categoria. En futbol, derrotes del CF Organyà amb el Mollerussa (0-3) i del Nargó amb la Vilanovenca (1-0) i empat de l'Oliana amb el Tornabous (2-2)
CF Castellciutat 2016-2017
10/10/2016 09:30

El CF Castellciutat ha debutat amb bon peu a la Divisió d'Honor Catalana de futbol sala. Aquest dissabte, l'equip groc ha guanyat a Lleida, a la pista del Maristes Montserrat, per 4-5. El Castellciutat ja es va avançar amb dos gols als primers set minuts, de Del Águila i Girau, i van establir l'1-3 amb Esteban. Tot i que els lleidatans van empatar a la represa, dos gols seguits d'Alís i Girau van encarrilar la victòria.

En futbol, l'Organyà ha perdut a casa contra el Mollerussa, per un clar 0-3. El club ganxo baixa a la 13a posició de Segona Catalana, amb 6 punts, mentre que els del Pla d'Urgell pugen al sisè lloc. A Tercera, l'Oliana ha tret un empat del duel amb el Tornabous (2-2) i es manté en desena posició, amb 6 punts. I a Quarta, el Coll de Nargó segueix sense puntuar després de perdre al camp de la Vilanovenca (1-0). La Seu FC tenia jornada de descans.