Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CH Cadí, campió de Catalunya aleví

El CH Cadí, campió de Catalunya aleví

Primer títol nacional d'hoquei patins per a l'equip urgellenc, que a la final va superar el Setmenat (2-0) La fase final del torneig s'ha disputat aquest cap de setmana passat a Salt
Club Hoquei Cadí - Equip Aleví 2014-2015 Campió de Catalunya
04/05/2015 12:51

El Club Hoquei Cadí és el nou campió de Catalunya aleví d'hoquei patins. L'equip urgellenc ha completat una temporada excel·lent guanyant per primera vegada el títol nacional en la final a 8 disputada aquest cap de setmana a Salt (Gironès), després de derrotar a la final el Setmenat per 2-0.

A la lligueta de la fase final, el Cadí va debutar divendres amb un empat amb el CE Arenys de Munt (2-2). Dissabte al matí va perdre amb el Manlleu C (2-5), però a la tarda van guanyar el Vilanova A per 7-2; un resultat que, sumat al triomf del Manlleu C sobre l'Arenys de Munt (3-2), permetia al representant pirinenc passar a les semifinals, com a segon classificat de grup, pel millor gol-average.

A la semifinal, el conjunt groc va superar el GEiEG de Girona per 2-3, en un partit emocionant que es va decidir amb un gol de Roc Xanxo a dos minuts pel final. A l'altra eliminatòria, el Setmenat va eliminar el Manlleu C (2-4). A la final, el Cadí es va avançar amb un gol de Gerard Escolà, que va sentenciar amb una segona diana a la segona part.

L'equip campió de Catalunya, dirigit per Karla Martínez, està format per Jordi Pons Mendieta (P), Carlos Salsas Parra, Joel Raya Torra, Aleix Garreta Espuga, Marc Domingo Carreño, Roc Xanxo Prilló, Gerard Escolà Sanz i Ot Planes Caminal. Els entrenadors adjunts són Wiffy Balart, Cristina Escolà i Roger Azorín, mentre que la delegada és Elena Mendieta.