Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CHPA Cadí debuta a la Copa Catalana de Grups Xou

El CHPA Cadí debuta a la Copa Catalana de Grups Xou

El club urgellenc va obtenir una vuitena posició en un torneig amb 34 grups d'arreu del país La competició es va disputar el cap de setmana passat a Cassà de la Selva

CHPA Cadí - Grup Xou
CHPA Cadí - Grup Xou
21/04/2015 16:03

El CHPA Cadí ha participat aquest cap de setmana passat a la Copa Catalana de Grups Xou, organitzada pel Foment Deportiu de Cassà de la Selva. Hi van participar 34 grups de tot Catalunya: 14 de Barcelona, 6 de Girona, 6 de Lleida i 8 de Tarragona.

Aquesta era la primera vegada que el club urgellenc competia amb el seu Grup Xou de recent creació. El Cadí va finalitzar en 8a posició, després que prèviament havia quedat segon a nivell territorial. Hi han pres part les patinadores Maria Erola, Nadia Carmona, Jana Ballester, Laura Obiols, Berta Alriols, Paula Moliné, Paula Rogé, Aina Rubio i Andrea Tarrés i el patinador Enric Porta.

Aquesta modalitat del patinatge artístic mescla esport, teatre i dansa i balls en grup tot explicant una història, una idea, un sentiment o sensació. Sota el títol “Titelles”, el grup del CHPA Cadí va intentar transmetre amb la seva coreografia un món màgic, amb un gran cor però sense ànima.

Mostrar formulari de contacte