Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CHPA Cadí, per primera vegada al Campionat de Catalunya Cadet de Patinatge

El CHPA Cadí, per primera vegada al Campionat de Catalunya Cadet de Patinatge

Enric Porta va finalitzar 13è en un torneig nacional amb un alt nivell En categoria femenina, al disc curt Paula Moliné va fer una 16a posició, Ona Pastor va ser 26a i Paula Rogé 35a

CHPA Cadi - Campionat Catalunya Cadet Patinatge 2015
CHPA Cadi - Campionat Catalunya Cadet Patinatge 2015
27/05/2015 10:40

El CHPA Cadí ha estat representat per primera vegada al Campionat de Catalunya Cadet de Patinatge 2015, que s'ha disputat el cap de setmana passat a Vidreres (la Selva). El torneig comptava amb les 40 millors patinadores i els 18 millors patinadors del país en la categoria. Per l'equip urgellenc s'havien classificat Enric Porta, Ona Pastor, Paula Rogé i Paula Moliné, dins de l'equip de 10 components de la Territorial de Lleida.

Tot i que la representació local va quedar lluny dels podis, des del CHPA Cadí s'ha destacat que va ser "un campionat amb un nivell altíssim" i valoren "el bon paper" realitzat.

Dissabte, en disc curt, el millor resultat va ser el 16è lloc de Paula Moliné, mentre que Ona Pastor va ser 26a i Paula Rogé 35a. Diumenge, després del disc llarg i amb alguna errada durant l’execució, Moliné va acabar 20a i Pastor 28a. Rogé es va lesionar i malauradament no va poder executar el seu programa.

En categoria masculina, Enric Porta va fer una 15a posició en disc curt i diumenge va millorar resultats amb una 13a posició final, la millor classificació del CHPA Cadí en el campionat.

Mostrar formulari de contacte