Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CHPA Cadí presenta els seus equips de la temporada 2018-2019

El CHPA Cadí presenta els seus equips de la temporada 2018-2019

L'entitat segueix destacant tant a les competicions d'hoquei com de patinatge. L'acte va omplir el Pavelló Poliesportiu de la Seu

02/10/2018 11:30

El Club Hoquei i Patinatge Artístic Cadí va dur a terme aquest diumenge passat la presentació de tots els seus equips per a la temporada 2018-2019 en els dos esports en què competeix.

L'acte va omplir el Pavelló Poliesportiu de la Seu, on es va poder veure una exhibició dels diversos grups de patinatge artístic del club, agrupats en franges d'edat des de les més joves fins a l'equip de competició sènior. La presentació es va completar amb una foto de família i amb un vermut per als assistents. A més a més, abans i després de l'acte hi va haver partits d'hoquei, corresponents als equips prebenjamí, juvenil (a la categoria Preferent) i sènior, de la lliga de Segona Catalana.

En declaracions a RàdioSeu, el president del CHPA Cadí, Joan Garreta, confirmava el creixement que ha viscut els darrers anys la secció de patinatge, que combina la formació a tots els nivells amb els bons resultats en competicions territorials i internacionals. Actualment ja compten amb més d'un centenar de patinadors i patinadores, cosa que ha fet que superi en nombre de practicants la secció d'hoquei patins.

De fet, ara el club es proposa tornar a rellançar l'hoquei, que segueix tenint equips en quasi totes les categories: iniciació, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i sènior. Tot i això, com d'altres clubs de la Seu, l'entitat es troba amb l'obstacle que quan els jugadors arriben a edat júnior han de marxar a estudiar fora de la ciutat, cosa que dificulta la continuïtat de la feina feta a la base. Pel costat positiu, Garreta destaca el fet que una part d'aquests jugadors militen ara en alguns dels millors clubs del país, com és el cas de Jordi Badia, que enguany ha fitxat pel Barça, o bé Pol Besolí, que fins a aquesta temporada, com Badia, ha jugat al Lleida Llista. Actualment també hi ha jugadors urgellencs en equips com el Noia i el Vilafranca. El president del Cadí ho valora com un èxit del treball de base tenint en compte "que la Seu queda lluny dels centres principals de l'hoquei", com poden ser Barcelona, la comarca d'Osona o bé tota la regió del Penedès.

La presentació va comptar amb el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich, que va elogiar la tasca que duu a terme el CHPA Cadí en l'esport de base. De fet, Alberich va recordar que l'entitat és una de les genera més activitat a la zona esportiva, on els seus integrants fan servir habitualment tant el Poliesportiu com la Sala Polivalent.

El programa de RàdioSeu 'Poliesportiu' emet aquest dimarts a la tarda (18.00 h) una entrevista amb Joan Garreta i Isidor Alberich per parlar d'aquest acte de presentació i de la nova temporada del CHPA Cadí.

  • Equips d'hoquei del CHPA Cadí
    Equips d'hoquei del CHPA Cadí
  • Presentació dels grups de patinatge del CHPA Cadí
    Presentació dels grups de patinatge del CHPA Cadí

Mostrar formulari de contacte