Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El cicle de xerrades sobre l'Alzheimer aborda la Llei de la Dependència

El cicle de xerrades sobre l'Alzheimer aborda la Llei de la Dependència

La treballadora social Sarai Gómez parlarà dels recursos destinats als malalts i les seves famílies La conferència serà aquest dimecres a les 8 del vespre a la Biblioteca
Hospital de la Seu d'Urgell
04/10/2011 16:04

Aquest dimecres a les 8 del vespre, a la Biblioteca de Sant Agustí, es farà la tercera xerrada del cicle dedicat a l'Alzheimer. Aquesta conferència se centrarà en els recursos socials destinats a malalts i a les seves famílies i, en particular, la Llei de la Dependència. Hi intervindrà Sarai Gómez,  treballadora social del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.

Paral.lelament, la Biblioteca de Sant Agustí ha editat una petita guia que recull títols de llibres i manuals que parlen sobre els diferents aspectes d'aquesta malaltia, així com contes infantils i audiovisuals. També es recull un llistat d'entitats relacionades amb la malaltia de l'Alzheimer, així com informació disponible a la xarxa.

El cicle es va iniciar el 21 de setembre, tot coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, i està organitzat per les Regidories de la Gent Gran i Cultura de l'Ajuntament de la Seu, conjuntament amb el Consorci d'Atenció a les Persones, la Biblioteca i la Fundació Sant Hospital.

Mostrar formulari de contacte