Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El cinquè premi de la Rifa de Nadal no passa finalment de llarg de la Seu

El cinquè premi de la Rifa de Nadal no passa finalment de llarg de la Seu

L'establiment Capicua ha venut dos dècims del número 03.643 a través d'una màquina expenedora Per la seva banda, l'administració número 1 de la ciutat ha repartit uns 470.000 euros en terminacions del primer i el tercer premi
Capicua - Grossa de Nadal
22/12/2011 20:30

La Seu d'Urgell ha repartit finalment dos dècims d'un cinquè premi de la Rifa de Nadal. L'establiment Capicua, despatx receptor situat al carrer Major, 53, ha venut el número a través d'una màquina expenedora.

Durant la jornada hi va haver confusió sobre el premi i el número de dècims dispensats. Des de l'organisme de loteries s'havia indicat en un primer moment que la Seu era una de les poblacions on s'havia venut el 03.643. Posteriorment la ciutat havia desaparegut del llistat oficial, però finalment la botiga Capicua va confirmar a RàdioSeu que estava entre els establiments que ha repartit la sort.

En relació amb el sorteig de la Grossa, la responsable de l'Administració número 1 de la ciutat, Maria José Alviñá, ha assenyalat que enguany les vendes han baixat un 5% respecte de l'any passat, tot i l'augment de premis.

Els premis més importants a l'administració urgellenca han estat per a terminacions del primer i el cinquè premi (68 i 84), que han repartit uns 500.000 € entre clients habituals de l'establiment.

La Bruixa d'Or reparteix el tercer i un cinquè

On sí que la Rifa de Nadal ha deixat premis grans novament ha estat a la Bruixa d'Or. L'administració de Sort ha venut un milió d'euros amb el tercer premi (02.184), a més a més de setze sèries d'un dels cinquens. Una part del tercer també s'ha venut a Vielha.

La Grossa de Nadal ha aparegut aviat, a la primera hora del sorteig. El número premiat és el 58.268, i ha anat íntegrament a Grañén, a la zona dels Monegres, a la província d'Osca. El segon premi, el 53.404, ha anat a Manises, al País Valencià.

Mostrar formulari de contacte