Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cirque du Soleil portarà a Andorra el seu nou espectacle, 'Scalada Stelar'

El Cirque du Soleil portarà a Andorra el seu nou espectacle, 'Scalada Stelar'

La companyia canadenca tornarà al Principat per cinquena vegada consecutiva. La representació, que recrea d'un viatge del món terrenal a la fantasia del món de les estrelles, es podrà veure durant el mes de juliol

'Scalada Stelar', a Andorra
'Scalada Stelar', a Andorra
16/01/2017 18:13

Per cinquena vegada consecutiva, el Cirque du Soleil tornarà a Andorra el pròxim mes de juliol i ho farà amb el seu nou i últim espectacle Scalada Stelar, un viatge del món terrenal a la fantasia del món estel·lar. La proposta la dirigirà el canadenc Benjamin Dupont que pren el relleu al director artístic Mukhtar O.S. Muhktar. Així ho han desvetllat aquest dilluns el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, i el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, en una presentació davant la premsa.

Com cada any l'espectacle es representarà a l'aparcament del Parc Central d'Andorra la Vella. A més, es mantindrà la cobertura del sostre que es va introduir amb Scalada Vision.

La nova proposta del Cirque du Soleil està creada en exclusiva per a Andorra i es podrà veure de l'1 al 30 de juliol, tots els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes, en 22 funcions repartides durant 5 caps de setmana i 4 setmanes. Es mantenen les mateixes representacions que en l'edició passada, amb una última funció extra el diumenge 30 de juliol.

Món imaginari

El personatge protagonista d'Scalada Stelar és una somiadora que vol descobrir què s'amaga darrera dels núvols. En el seu afany per saber-ho comptarà amb el suport d'un misteriós gegant, que l'ajudarà a traspassar-los i arribar fins al llindar del cel. Allí serà on arrencarà una nova història, que permetrà ascendir a un món paral·lel entre la terra i el cel, que no deixarà indiferent ningú.

La fantasia és un dels elements característics dels espectacles del Cirque du Soleil. En aquesta ocasió la companyia canadenca mantindrà els números aeris per millorar la visibilitat de l'espectacle i també introduirà tres números inèdits mai vistos en d'altres representacions itinerants de la companyia. L'aforament de cada funció serà de 5.000 places, de les quals 2.400 seran assegudes i de pagament, mentre que les 2.600 restants seran de peu i gratuïtes.

Tota la informació d'Scalada Stelar es podrà consultar a la pàgina web www.visitandorra.com i també al lloc web http://scalada.visitandorra.com/ (consultable a partir de dimecres 18 de gener), on més endavant es podran realitzar les pre-reserves i la compra d'entrades.

Mostrar formulari de contacte