Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El claustre de professors del col·legi de Sort proposa suprimir dues tardes de l'horari lectiu

El claustre de professors del col·legi de Sort proposa suprimir dues tardes de l'horari lectiu

14/06/2011 11:24

El claustre de professors del col·legi Àngel Serafí Casanovas de Sort ha proposat suprimir dues tardes d'horari escolar de cara al proper curs 2011-2012. Segons informa l'ACN, la proposta de l'escola, que no ha agradat a una part dels pares, és suprimir les classes la tarda del dimecres i del divendres.

L'horari que proposa el claustre de professors és: dilluns, dimarts i dijous de nou a tres quarts d'una i de tres a cinc de la tarda i els dimecres i divendres de nou a tres quarts d'una. Aquest horari coincidiria amb el mateix horari que l'Institut, segons els professors.

El nou horari proposat pel claustre de professors s'ha de votar al Consell Escolar. Per saber el parer dels pares, l'AMPA els ha convidat a expressar la seva opinió mitjançant una votació que se celebrarà el proper dia 14 a l'escola.

El canvi d'hora es justifica pel fet que el proper curs escolar 2011-2012 la sisena hora desapareixerà.

L'AMPA proposa als pares escollir entre dos opcions: l'horari que feien fins ara o el nou que els proposa el claustre de professors. A l'entrada de l'escola hi haurà una urna on els pares podran dipositar la butlleta amb l'opció d'horari que els sembli més adequat per als seus fills.

Els claustre de professors argumenten que el nou horari que plantegen els sembla més adequat perquè hi haurà coincidència amb el transport escolar de l'Institut, fet que comportaria un estalvi anual d'uns 80.000 euros.

Mostrar formulari de contacte