Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Esportiu Ciutat de la Seu s'afegeix a les entitats esportives urgellenques

El Club Esportiu Ciutat de la Seu s'afegeix a les entitats esportives urgellenques

L'objectiu és que els seus equips de futbol de base juguin amb equips andorrans. La Federació Catalana ha de donar el vistiplau a la proposta, que es planteja per estalviar costos en els desplaçaments

19/08/2015 10:15

La Seu tindrà des d'ara un nou club de futbol. Es tracta del Club Esportiu Ciutat de la Seu, que comptarà amb una cinquantena de jugadors. La presentació de la nova entitat està prevista per aquest dimecres, a les cinc de la tarda, al camp de futbol de la Seu.

Un dels seus promotors, que en serà el director esportiu, Antonio García Medel, explica que l'objectiu final és poder oferir l'oportunitat als equips de base, prebenjamins, benjamins i alevins, de jugar amb equips andorrans. De fet, aquesta possibilitat està pactada amb la Federació Andorrana de Futbol, però cal que sigui acceptada per la Federació Catalana.

La idea de competir al país veí va sorgir per les dificultats econòmiques per assumir els desplaçaments a Lleida, i copiant la idea de la Lliga dels Pirineus que han tirat endavant algunes poblacions pirinenques. "Com a territori allunyat, han d'entendre que no tots podem fer-nos càrrec de les despeses que suposa jugar amb equips de tota la demarcació", indica.

García Medel espera que la decisió de la Federació Catalana de Futbol els arribi el més aviat possible, tenint en compte que d'aquí a una setmana s'acaba el termini per inscriure's a la lliga andorrana. Tanmateix, és conscient que això crearà un precedent.

Mostrar formulari de contacte